Sommarnyheter!   Klicka här!
  • Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Stickade tröjor

En stickad tröja är oumbärlig i varje garderob. Dess mångsidighet gör den till ett praktiskt plagg som kan kombineras i oändliga stilar. Oavsett om det är en tjock eller tunn variant, blir den ett essentiellt plagg. Under vintern ger den värme tillsammans med en tjockare jacka, medan den på våren passar perfekt som ett lättare lager under vårjackan.

Upptäck en värld av stickade tröjor online hos En Slags Verklighet! 

I vår  kategori för stickade tröjor dam finner du ett rikt utbud av olika modeller. Oavsett om du föredrar tröjor med krage, dragkedja, mönster eller ränder, i ull eller bomull, har vi något som passar alla smaker och stilar.

En stickad tröja är en oumbärlig del av varje garderob, och dess mångsidighet gör den till ett praktiskt val för alla tillfällen. En tjock eller tunn stickad tröja kan kombineras på otaliga sätt, vilket gör den till ett mångsidigt plagg. På vintern kan den vara det perfekta lagret under en tjockare jacka, medan den på våren kan ge extra värme under en lättare jacka. För kyliga sommarkvällar är den idealisk att dra över en sommarklänning för en trendig och varm touch. Matcha den gärna med snygga sneakers och vid behov, ett par tunna leggings under klänningen.

Bygg en basgarderob

För att bygga upp en basgarderob med stickade tröjor föreslår vi att du investerar i minst en kabelstickad tröja, känt för sin trendiga, stilfulla och vackra design. Dock bör du också utforska andra stilar och färger för att ha ett brett urval att kombinera med olika plagg och tillfällen.

Oavsett om du föredrar tunna eller tjocka stickade tröjor, har En Slags Verklighet ett brett sortiment för att möta dina behov. Välj bland kabelstickat, ribbstickat, slätstickat och olika detaljer som V-ringning, fladdermusärmar eller volangdetaljer. Missa inte våra senaste nyheter – utforska vårt sortiment redan idag!