• Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Kaftaner

Kaftanen är det perfekta plagget på semestern och dagarna på stranden men passar också lika bra på kvällens middagar eller fester. Bär den med en klänning till eller ett par jeans. Kombinationsmöjligheterna är stora med en kaftan. Matcha med ett par snygga sandaler och din outfit är komplett. Vi har i vårt sortiment flera olika modeller i flera olika färger.

Kaftaner

Kaftanen har troligtvis ett österländskt ursprung, men det bekväma och eleganta plagget bärs av människor från alla länder och kontinenter. En Slags Verklighet har även dessa tjusiga långrockar på lager i sitt sortiment liksom kimonos och boho västar.

Vi har kaftaner som är öppna framtill och kaftaner du drar på över huvudet. Det finns kaftaner i underbart spetsmönster i skiraste tyll och med väldigt söta, puffiga volangärmar, kaftaner med prydsamma fransar både upptill och nedtill. Vi har kaftaner med knytband och kaftaner med knäppning och någon modell har resår i midjan och höga slitsar i sidorna. En kaftan på stranden snyggt draperad över bikinin är pricken över i:et om du vill känna dig klädd då du beger dig till strandrestaurangen för att äta lunch. Kaftanerna i vårt sortiment finns i många olika färger och material och vi tror att du ska hitta en eller två som passar just din stil.

Den virkade västen är så boho den bara kan bli med fina detaljer såsom fransar och knytband. Se framför dig, linne, slitna jeans, en virkad väst och sandaler, är det sommar, sol och lata dagar bilden frammanar i ditt inre. En virkad väst kan även vara ljuvt romantisk om du matchar den med en söt klänning eller med en fin volangblus och ett par snygga jeansshorts. En virkad väst är användbar till det mesta även som en snygg inredningsdetalj i sovrummet då du inte för tillfället bär den på dig.

En mönstervirkad kimono kan förvandla den enklaste outfit till något alldeles extra speciellt. Denna kimono är längre baktill och har ett vackert fall framtill. Skön, rymlig och väldigt användbar alla säsonger under året. Den är så vacker att när du inte bär den på dig är den en underbart, vacker inredningsdetalj att pryda ditt hem med. Snyggt upphängd på en dekorativ klädgalge framför klädskåpet eller på väggen, eller lite slarvigt, tillrättalagd över finaste stolen