• 🌱 Fri klimatkompenserad frakt över 699:- (39kr)
✔ Snabb leverans 2-3 dagar ✔ Enkla returer -14 dagar returrätt

Klänningar

Vi har ett brett sortiment av klänningar i många olika material. Allt från korta modeller till långklänningar och maxiklänningar. Vi har enfärgade och mönstrade modeller och flera av våra klänningar har vi dessutom som one-size. Många av våra klänningar är tillverkade i 100% linne. Linne är ett fantastiskt material som passar hela året. Shoppa din klänning online hos oss.

Klanningar

Klänningar för både vardag och fest!

Låt dig hänföras när du scrollar dig igenom vår fantastiska klänningskollektion med väldigt många olika kreationer. Du hittar allt från högtidsblåsan och stilsäkra klassiker till den avslappnade vardagsmodellen.

Klänningen är ett nyckelplagg i garderoben, den går att använda såväl när du vill vara representativ och stilenlig som vid mer informella tillfällen. Och vad vore partyt utan en feststass?

Vi har långa, korta, knä eller vadlånga klänningar. En del av våra klänningar är figurnära och andra är väldigt rymliga i modellen. Somliga klänningar är enkla och rakt sydda medan andra är utsvängda. Det finns enfärgade klänningar, blommiga, randiga och Paisley mönstrade klänningar samt retroklänningar i batikmönster och i manchestertyg. Du hittar långärmade klänningar, kortärmade klänningar, de med ¾ ärm, piffiga puffärmar, vackra volangärmar och även ärmlösa klänningar. Vissa har knytband vid axlarna, andra har resår vid ärmslutet. Du finner klänningar med V-ringad hals och de med rund halsringning. En del modeller har polokrage eller halvpolokrage som kan vara skönt då det är kyligt ute. Klänningar med knappslå är väldigt elegant på vissa modeller och finns med antingen prästkrage eller skjortsnibbar. Skjortklänningar och tunikor har ofta knappslå en bit ned på dressen ungefär i brösthöjd vilket gör det snyggt att bära ett spetslinne inunder. Det finns också förtjusande, drömlika singoallamodeller att sätta färg på vardagen med.

Varje årstid har sin säsongsklänning och vi tror oss veta att du alltid hittar den klänning du söker hos En Slags Verklighet. Stickade, mjuka klänningar med tungt fall för de kallare dagarna och sköna, svala linneklänningar för varma sommardagar. I det stora utbudet finner du en mängd olika material varav en hel del av det lättskötta och oftast också färgbeständiga materialet viskos. Vi har klänningar som är tillverkade på ett miljövänligt sätt och de benämns som Ecoklänningar i butiken. Sköna, härliga pånyttfödda manchesterklänningar som passar vid de flesta tillfällen och väderlekar beroende på vad du väljer att matcha till. Enkla, underbara bomullsklänningar och lyxiga fodral. Klänningar med slits, volanger och andra trendiga detaljer. Hos oss finner du även underklänningar vilket är ett underskattat men väldigt välbehövligt plagg. Underklänningen döljer troskanterna som annars gärna syns genom tyget, underklänningen gör att din dress håller sig på plats och inte drar sig uppåt längs ben och stuss, och underklänningen skyddar mot statisk elektricitet när du samtidigt bär ett par nylonstrumpor. En underklänning är ett fantastiskt basplagg. En del av våra klänningar levereras i kombination med en underklänning där du kan reglera axelbanden till önskad storlek.

En Slags Verklighet har ett brett storlekssortiment och många klänningar är onesize. De flesta klänningsmodeller i onesize lever upp till sitt namn då båda klädmodellerna burit samma plagg och den ena har storlek S och den andra plussize.

Oavsett vilken stil du har, vilken kroppstyp du är, om du är en ung eller mogen kvinna eller vilken prisklass du tänkt dig tror vi att du ska finna både en, två eller flera klänningar hos En Slags Verklighet som du kommer att ha glädje av under lång tid framöver. I en klänning från oss kommer du känna dig extra vagant på festen, stilenlig på mötet och avspänd i vardagen