• Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Mix By Heart

Bekväma och snygga damkläder från Mix by heart.

Mix by heart grundades i januari 2018 och är ett svenskt varumärke har sin bas i Husqvarna. Kläderna är tillverkade i italien. Mix by heart har ofta plagg i one-size eller dubbelstorlekar. Materialen är ofta viskos, bomull eller linne. En av deras absoluta favoriter är byxan som heter Signe. Det är en följsam byxa med mycket resår. Shoppa Mix by heart enkelt hos oss online.

Mix by Heart - Ditt ultimata klädmärke för stil och hjärta!

Upptäck en unik värld av mode och känslor med Mix by Heart, klädmärket som kombinerar tidlös stil med genuint engagemang för kundernas behov. Med en passion för design och en hjärta för att skapa kläder som berör själen, är Mix by Heart mer än bara ett klädmärke - det är en livsstil.

Stil som talar till dig

Mix by Heart strävar efter att skapa kläder som talar till din unika personlighet och stil. Kollektionen består av noggrant utvalda plagg som kombinerar moderna trender med tidlösa klassiker. Oavsett om du söker efter eleganta klänningar för speciella tillfällen, bekväma och trendiga byxor för vardagen eller stilrena toppar för alla tillfällen, har vi något som passar just dig.Mix by heart