• Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Baggy jeans

Baggy jeans och boyfriend jeans är ett oemotståndligt plagg som är otroligt bekväma och lösa i passformen. Ger ett lite mer avslappnat uttryck och är fantastiskt coola. Finns oftast i flera olika tvättar och färger. Baggy jeans ger möjlighet att skapa nya och unika klädkombinationer. Ta ut svängarna rejält eller gör det bara enkelt och matcha med ett par snygga sneakers och en t-shirt. Köp dina favoriter av baggy jeans hos oss redan idag.

Baggy jeans


Snygga baggy jeans 


Det här fantastiskt, underbara plagg som nästan ingen kan vara utan i sin garderob. Beställ ett par baggy jeans redan idag så har du världens skönaste byxor i din ägo redan om några dagar. Baggy jeans är så bekväma, coola och har en urläcker passform. Man kan nästan jämföra baggy jeans med en mjukisbyxa i komforten. Hos oss hittar du baggy jeans i många olika modeller och färger. Vi har flera populära varumärken att välja bland. Bland våra varumärken av jeans som vi har på lager finner du bland annat  3D Denim , Place du Jour, Stajl Agenturer, Newplay. Vi är stolta återförsäljare till samtliga märken då alla håller hög kvalitet, följer de senaste stiltrenderna och är mycket prisvärda.
Vi har modeller med lågt skuren midja, andra med mellanhög midja och ytterligare modeller med högt skuren midja. Baggy jeans är ett inspirerande mode då det med rätt outfit passar kvinnor i alla åldrar. I sortimentet av baggy jeans hittar du klassiskt mörka eller ljusa denim jeans men också baggy jeans i andra vackra färger. De är inte bara snygga utan du kan även känna dig avslappnad och bekväm då de härliga denim jeansen är gjorda i ett stretchigt material.
Dessa populära jeans passar definitivt kvinnor i alla åldrar och även många kvinnokroppar då de ofta är stretchiga, har resår i midjan och är av modellen loose fit. Baggy jeans kan du bära året om då den finns i många olika färger som passar vid alla tillfällen. Matcha med ett par boots eller sneakers och du har en grym outfit. 

Är du ute efter Boyfriend jeans? Boyfriend jeans är löst sittande jeans, pösiga i modellen och loose fit.

Många Boyfriend jeans har en högt skuren midja, smickrande för figuren men också skönt att slippa dra upp byxorna hela tiden då det känns som om de kasat ned en aning för mycket. Baggy jeans finns i många olika färger så som mörk denim, ljus denim, beige, rosa, svart etc.  baggy jeans kan du matcha dem med en mönstrad blus, en proper skjorta, en hoodie med tryck eller en enkel vit t-shirt. Inga matchningar kan bli fel till ett par baggy jeans eller Boyfriend jeans.

Söker du ett par bekväma, snygga, coola och läckra baggy jeans så har du kommit till rätt ställe, vi har många modeller och färger att välja mellan för alla årets dagar och tillfällen.