Sommarnyheter!   Klicka här!
  • Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Linneklänningar

Uppdatera din garderob med en linneklänningen som är ett av våren och sommarens absolut bästa plagg. Modellerna är tidlösa och passar till alla tillfällen även om de kanske gör sig bäst för en något mer avslappnad look. Linneklänningar är slitstarka, tåliga och blir bättre med åren. Linneklänningar är sköna att bära och passar därför perfekt en varm sommardag. Matcha med ett par sandaler och du har en outfit som passar såväl på lata dagar som på kvällens sommarfest.

Linneklänningar

Linneklänningar för vardag & fest

Linneklänningen är klänningarnas drottning! Man är alltid välklädd och dressad i denna fantastiska skapelse till klänning. Finns det något mer underbart och svalt material än linne varma sommardagar?

Finns det något annat material än linne som är så snyggt hela festen?

Hos oss hittar du mängder av linneklänningar i 100% linne

Långa klänningar och korta klänningar. Klänningar med lång ärm, kort ärm, volangärm och axelband. Klänningar som är mönstrade eller enfärgade, fantastiskt detaljrika klänningar och väldigt enkla klänningar. Men du hittar sällan en mer användbar klänning än en ren linneklänning. Det är inte bara det att den är så ledig och skön att bära, den passar även förträffligt för både vardag och fest och allt där emellan.

Det borde vara varje kvinnas rättighet att åtminstone en gång i livet ha ägt och brukat en linneklänning. Har du väl prövat en i det materialet kommer du garanterat att uppdatera dig med en ny när du slitit ut den gamla.

Letar du efter en skön, snygg och stilsäker linneklänning har du hamnat i rätt webbutik. Vi har flera otroligt fräscha och lyxiga modeller av linneklänningar på lager i många olika färger och utföranden, alla lika exklusiva och fantastiskt sköna att bära.

Linneklänningar som passar alla i one size 

Flera av våra klänningar är i one size och passar många kvinnofigurer, storleksguide finner du under varje enskild vara ifall du känner dig osäker på huruvida klänningen kommer att passa dig eller ej. I praktiska One size storlekar hittar du även den korta skjortklänningen i många olika färger, bland annat striped army och caramello. Effektfulla detaljer såsom fickor fram och bröstknäppning. Dessa kortare modeller är snygga att bära i sin enkelhet utan att sätta samman dem med något annat klädesplagg. De kan också fördelaktigt användas tillsammans med byxor, jeans och leggings, det är verkligen en snygg kombination. Man kan prata om alla fördelar det finns med kläder gjorda av linne men har man inte prövat det själv är det svårt att förmedla känslan det innebär att bära detta otroligt sköna material så nära huden. Det är som en förnimmelse av en lätt sommarbris, man känner av lenheten och svalkan från tyget och ändå är det tyngdlöst som om man just inte bar något alls på kroppen. Blir du nyfiken? Titta då igenom vårt sortiment av linneklänningar så kanske du bestämmer dig för att unna dig en ny, härlig klänning till våren. Det är ett köp som du inte kommer att ångra.