• 🌱 Fri klimatkompenserad frakt över 699:- (39kr)
✔ Snabb leverans 2-3 dagar ✔ Enkla returer -14 dagar returrätt

Blusar & Skjortor

Välkommen till vårt utbud av blusar och skjortor! Här hittar du ett stort sortiment av både eleganta och trendiga plagg i härliga material från både kända och nya varumärken. Oavsett om du letar efter en klassisk eller modern look, så har vi garanterat något som passar just dig. Kika runt och hitta din favorit!

Vi har ett brett sortiment av skjortor och blusar

Praktiska baskläder behövs i allas garderober, kläder som går att mixa, matcha och kombinera i oändlighet. Vi har ett brett sortiment av baskläder för att få en komplett, välfungerande garderob året om och för alla tillfällen i livet. Ett par, tre basskjortor är fundamentet för att få den där känslan av att kunna klä sig rätt och kunna klä sig lätt. En basskjorta kan bäras till kjolen, byxorna eller jeansen. Den kan med fördel användas med en scarf snyggt knuten runt halsen, eller under en väst eller kofta. Basskjortan kan användas propert nedstucken under linningen eller skönt avslappnat som en utanpåskjorta, kanske med ett linne under och lite uppknäppt i halsen. Kort sagt, med några klassiska basskjortor i din garderob kommer du märka att det blir så mycket enklare att klä dig så det passar tillfället.

Storlekssortimentet har även det ett brett spann och väldigt många skjortor, blusar och tunikor är i one size. En del är långärmade, andra har kort ärm, somliga med volangärm och vissa har en slejf på ärmen som en snygg detalj. En del av våra blusar och skjortor är enfärgade, andra med bara små diskreta detaljer medan vissa är djärvt mönstrade och sticker ut lite mer. Paisleyblusar och skjortor är ett sådant exempel, elegant mönstrade med sirliga vattendroppar, mönstret kommer ursprungligen från Persien. Du finner skjortblusar, tunnstickade blusar och eleganta viskosblusar med snyggt fall. Summershirt eller knytblus som en del föredrar att kalla det eller en Singoallablus  är så fint till shortsen eller sommarkjolen. Söta volangblusar och spetsskjortor är också lätta att kombinera med olika underdelar. Till jeansen blir det en tuffare outfit, och till kjolen blir det ett ljuvligt, kvinnligt alternativ med en vacker, böljande volangblus. En långskjorta kan med fördel användas året runt liksom många av våra tunikor och är därför väldigt praktisk att ha i garderoben, man kan likna den vid en överklänning i sitt utförande. Likväl som att damskjortorna och blusarna finns i en mängd olika varianter är det även så med tunikornas utförande. Du hittar fräcka, stentvättade tunikor, lena, sköna silkestunikor, brodyrmönstrade tunikor och många, många fler varianter. Underbart vackra klänningsliv, silkestunikor som ger dig en känsla av lyx när tyget smeker mot huden, och svala alltid lättburna linnéskjortor är ytterligare vad vi kan erbjuda.

Ett bra komplement på hösten eller våren är skjortjackan om man vill variera sig och inte alltid använda sig av en kofta eller stickad tröja. Skjortjackan är lagom varm och väldigt snygg att bära både till sneakers och boots.