• 🌱 Fri klimatkompenserad frakt över 699:- (39kr)
✔ Snabb leverans 2-3 dagar ✔ Enkla returer -14 dagar returrätt

Komfort-byxor

Våra komfort byxor är otroligt sköna att bära och samtidigt snygga och eleganta. Ett behagligt material med stretch gör byxorna följsamma och bekväma. Dessa stretchiga byxor finns i flera färger och mönster. Med knytband i midjan kan du anpassa hur du vill de ska sitta samtidigt som det är en snygg detalj. Vi säljer komfortbyxor från bland annat mix by heart och Stajl agenturer. De flesta av våra komfort byxor är i one-size, du hittar alla information om mått på respektive produkt.

Handla sköna byxor för damer enkelt online

Hos oss handlar du dina strechiga byxor enkelt. Vi har många bilder och under varje produkt redovisar vi produktens alla mått, allt för att du ska kunna hitta en modell som passar just dig. Har du frågor så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälpr gärna till så du kan hitta din nya favoritbyxa.  Skulle din stretchiga byxa ändå inte passa så returnerar du den enkelt. 

Komfort byxor till alla tillfällen

Vi har ett stort sortment av komfort byxor i många olika fäger och mönster. Dessa stretchiga byxor är både bekväma och snygga och fungerar till många olika tillfällen. Lägg till en snygg blus eller t-shirt och du har en snygg outfit till jobbet eller festen. 

komfort byxor