• 🌱 Fri klimatkompenserad frakt över 699:- (39kr)
✔ Snabb leverans 2-3 dagar ✔ Enkla returer -14 dagar returrätt

Långklänningar

En långklänning passar i stort sett till alla tillfällen och är ett givet plagg i din garderob. Men en långklänning har man en hel outfit som bara behöver kompletteras med ett par snygga skor eller sandaler. Vi har dessutom många modeller i linne som passar såväl på stranden, jobbet, trädgården eller på festen.

Langklanning

Bekväma långklänningar för alla tillfällen

Vi har ett brett sortiment av sköna lång klänningar för alla tillfällen. Välj mellan olika storlekar eller välj en modell med one size. Vi har kortärmade eller långärmade långklänningar i flera olika kulörer och mönster. Du hittar just din långklänning hos oss.

En långklänning passar till festen men även till vardags

Vi har satsat på många olika modeller i olika material. Våra långklänningar kan du använda till årets alla fester men fungerar lika bra till vardags. En långklänning kan du styla med mycket annat. Är det en modell som tex har knäppning hela vägen så kan du använda ett par snygga jeans till och på så sätt få en lite mer avslappnad look. En långklänning kombinerar du med accessoarer så som sandaler, armband, halsband eller örhängen.

Långklänningar är perfekt till festen

Vill du få till en outfit som är något mer eleganta är det bra att välja exempelvis en enfärgad långklänning. I annat fall väljer du med fördel en av alla våra linneklänningar som ger dig en avslappnad stil.

Det ska vara enkelt att köpa långklänningar online

I vårt sortiment hittar du garanterat en långklänning som passar din stil. Vi har många olika modeller och kulörer att välja mellan. Du beställer enkelt en långklänning online hos oss.