Sommarnyheter!   Klicka här!
  • Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

CoconutMilk by Stajl fd bali kollektionen

Coconut Milk By Stajl är ett svenskt varumärke som grundades 2016. Tidigare hette detta Bali kollektionen. "Unika kläder för unika sinnen" är designern Susanne Glennmyr Sjölunds vägledande tanke. Hos Coconut Milk By Stajl hittar du somriga och snygga plagg som passar alla tillfällen. Hitta både trendiga och tidlösa plagg i en variation av moderna och bekväma stilar som kommer att hålla dig stilsäker hela säsongen. Upptäck Coconut Milk By Stajl för att hitta ett urval av unika, trendiga och stilsäkra plagg som du inte hittar någon annanstans.

Unika kläder för unika sinnen - Coconut Milk By Stajl

Coconut Milk By Stajl är ett svenskt modevarumärke som grundades år 2016, tidigare känt som Bali kollektionen. Designern bakom varumärket, Susanne Glennmyr Sjölund, har en ledande tanke om att skapa "Unika kläder för unika sinnen". I deras kollektioner kan du hitta somriga och snygga plagg som passar perfekt för alla tillfällen.

Hos Coconut Milk By Stajl erbjuds ett brett utbud av både trendiga och tidlösa kläder. Deras sortiment inkluderar moderna och bekväma stilar, vilket säkerställer att du kommer att hålla dig stilsäker under hela säsongen. Varumärkets unika design och kreativa vision ger dig möjlighet att hitta kläder som sticker ut och ger dig en personlig touch.

Upptäck Coconut Milk By Stajl för att utforska deras exklusiva och trendiga kollektioner. Varumärket erbjuder unika kläder som du inte hittar någon annanstans, vilket ger dig en unik stil och uttryck. Så om du letar efter plagg som kombinerar modernitet och stil med en touch av individualitet, har Coconut Milk By Stajl definitivt något att erbjuda.

Ge din garderob en uppgradering och utforska det spännande sortimentet av kläder från Coconut Milk By Stajl. Var redo att bli inspirerad och hitta din unika stil som speglar din personlighet och sinnelag. Upptäck deras senaste kollektioner och hitta de perfekta kläderna för att addera en extra dimension till din outfit och låt din personlighet stråla genom din klädsel.