• 🌱 Fri klimatkompenserad frakt över 699:- (39kr)
✔ Snabb leverans 2-3 dagar ✔ Enkla returer -14 dagar returrätt

Place du Jour

Place du jour har sitt säte i Frankrike i närheten av Paris. En av modets största mecka. De inriktar sig på att producera jeans, jeans som ska hålla hög kvalitet, jeans som ska vara bekväma och jeans som ska följa de senaste trenderna. Place du jour lägger stor vikt av den upplevda komforten av deras produkter och därför är huvuddelen av deras jeans gjorda i ett stretchigt material.  Jeans är det ultimata basplagget för varje kvinna och att Place du jour har många modeller och färger att välja mellan.

Place du jour

Letar du efter ett par damjeans så har du kommit till rätt webbutik. Vi har ett stort utbud av jeans och ett av våra mest populära varumärke är Place du jour. Place du jours damjeans är oftast gjorda i stretch och är en av flera anledningar till varför de är så populära. Stretch är så bekvämt då tyget följer kroppen istället för att kroppen ska försöka anpassa sig efter tyget. Vi har flera olika modeller och färger av Place du jour jeans i vårt lager och fyller ständigt på förrådet då dessa jeans är omåttligt populära och säljer slut på nolltid. Place du jour snålar inte på detaljerna, det tillverkar damjeans som gör sig till vad du än väljer att matcha dem med. Dom har jeans i alla olika modeller så som Jogger jeans, bootcut, boyfriend, baggy etc. Med snygga slitningar och dom rätta kulörerna så är dom ett givet val.

Du kan klä dig väldigt avslappnat och informellt i ett par jeans, samma par jeans kan sedan användas vid betydligt formellare tillställningar och du har fortfarande känslan av att bära något bekvämt och avslappnat vilket speglar sig i din hållning och utstrålning. Som sagt söker du ett par damjeans så har du kommit till absolut rätt webbutik, vi har massor av produkter i denna kategori. Ett av alla våra varumärken vi gärna rekommenderar dig att pröva är Place du jour bara för att du är värd det. Värd att ha ett par riktigt sköna jeans för livets alla tillfällen.