• Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Place du Jour

Place du jour har sitt säte i Frankrike i närheten av Paris. En av modets största mecka. De inriktar sig på att producera jeans, jeans som ska hålla hög kvalitet, jeans som ska vara bekväma och jeans som ska följa de senaste trenderna. Place du jour lägger stor vikt av den upplevda komforten av deras produkter och därför är huvuddelen av deras jeans gjorda i ett stretchigt material.  Jeans är det ultimata basplagget för varje kvinna och att Place du jour har många modeller och färger att välja mellan.

Place du jour

Snygga och bekväma jeans från Place du jour

Place du jour är ett modeföretag med sitt säte i Frankrike, nära modevärldens epicentrum, Paris. De är specialiserade på produktion av jeans av hög kvalitet, som är bekväma och följer de senaste trenderna. Place du jour lägger stor vikt vid den upplevda komforten av deras produkter, vilket är anledningen till att de främst använder stretchigt material för sina jeans.

Det ultimata basplagget

Jeans är det ultimata basplagget för varje kvinna, och hos Place du jour finns det många modeller och färger att välja mellan. Oavsett om du letar efter en klassisk skinny fit, en trendig boyfriend fit eller något mittemellan, har de det du söker. Deras breda utbud gör det möjligt för varje kvinna att hitta den perfekta passformen för sin personliga stil.

Så om du vill ha jeans som inte bara är snygga utan också bekväma och följer de senaste modetrenderna, är Place du jour det rätta valet för dig. Utforska deras kollektion och upptäck det bästa av jeansmode för kvinnor. Välkommen till en värld av stil och komfort med Place du jour jeans!

Letar du efter ett par damjeans så har du kommit till rätt webbutik. Vi har ett stort utbud av jeans och ett av våra mest populära varumärke är Place du jour. Place du jours damjeans är oftast gjorda i stretch och är en av flera anledningar till varför de är så populära. Stretch är så bekvämt då tyget följer kroppen istället för att kroppen ska försöka anpassa sig efter tyget. Vi har flera olika modeller och färger av Place du jour jeans i vårt lager och fyller ständigt på förrådet då dessa jeans är omåttligt populära och säljer slut på nolltid. Place du jour snålar inte på detaljerna, det tillverkar damjeans som gör sig till vad du än väljer att matcha dem med. Dom har jeans i alla olika modeller så som Jogger jeans, bootcut, boyfriend, baggy etc. Med snygga slitningar och dom rätta kulörerna så är dom ett givet val.

Du kan klä dig väldigt avslappnat och informellt i ett par jeans, samma par jeans kan sedan användas vid betydligt formellare tillställningar och du har fortfarande känslan av att bära något bekvämt och avslappnat vilket speglar sig i din hållning och utstrålning. Som sagt söker du ett par damjeans så har du kommit till absolut rätt webbutik, vi har massor av produkter i denna kategori. Ett av alla våra varumärken vi gärna rekommenderar dig att pröva är Place du jour bara för att du är värd det. Värd att ha ett par riktigt sköna jeans för livets alla tillfällen.