• Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Vi har bekväma och snygga  tröjor & hoodies!

 

Vårt sortiment innehåller många snygga och bekväma tröjor i olika modeller och coola hoodies från både kända och nya varumärken. Här har vi samlat våra tröjor som är handplockade från våra leverantörer då vi vill tillgodose våra kunder som har krav på kvalitet och passform. Ska du uppdatera din garderob med en ny jumper har du kommit till rätt webbutik då vårt utbud av damtröjor är stort liksom mångfalden av modeller, material och priser. En Slags Verklighet har toppen som är toppen för just dig.

Du hittar allt ifrån iögonfallande kreationer med djärva mönster och fantasifulla detaljer till diskreta, sofistikerade överdelar. Coola hoodies eller bylsigt stickade tröjor med dragsko ger plagget attityd, råa kanter på collegetröjan ger ett elegant, slitet intryck medan tröjan med omlott gör att du ser ledig och bekväm ut.

I urvalet ingår mysiga grovstickade tröjor, finstickade pullovrar, vackert mönsterstickade jumprar, mjuka, stickade långtröjor och varma, omhuldande polotröjor.

Trendiga, läckra Leo mönstrade överdelar i både långärmad bomullstopp och hoodie samt supersöta puffärmade sweatshirts är något du borde kika närmre på då du scrollar dig igenom vårt sortiment. En riktigt ljuvlig variant i kollektionen är fina pullovern med spets. Svåra att motstå är de sköna och bekväma bomullsjumprarna med knäppning så att du kan hissa upp ärmen som en trevlig detalj. Även den härliga sweatshirttunikan är riktigt svår att motstå med sina långa muddärmar, råa kanter och att den är skuren kort framtill och lång baktill.

Lika många kvinnor som det finns på jorden lika många stilar, kroppar och krav finns det. Någon vill ha tröjor som går ner över stussen medan andra vill ha magkorta toppar, en del vill att deras klädesplagg är figurnära medan någon annan trivs bäst i lössittande, bylsiga jumprar. De flesta har sin favorithalsringning och en del stormtrivs med polokrage medan andra upplever den kvävande. Oavsett vem du är och vilken modell du föredrar tror vi att du ska finna en eller flera favoriter hos En Slags Verklighet som du ska vilja använda mycket och ofta och bära under lång tid framöver. Även om utbudet är stort satsar vi dock främst på kvalitet framför kvantitet då vi tror på en hållbar framtid.

Hoodies, huvtröjor, sweatshirts, collegetröjor och andra mjukiströjor är en stor del i vårt sortiment då de är väldigt användbara, sköna och hett efterfrågade. Du hittar dem i många olika utförande och färger. Somliga med tryck, andra utan, vissa är enfärgade medan en del är mönstrade som exempelvis snygga, retro batikmönstrade tröjor.

Det sägs att kläderna avslöjar oss vem vi är, vad vi har för personlighet. Hos En Slags Verklighet har vi så många olika stilar på våra tröjor, pullovers och toppar att du kan bli en kameleont från och med nu. Variationsmöjligheten är oändlig då du väljer att uppdatera din garderob från vår webbutik.