Sommarnyheter!   Klicka här!
  • Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Jeans

Vårt utbud av jeans är stort och vi har ett brett sortiment av olika modeller och färger. Vi erbjuder både modeller med och utan stjärnor på bakfickan, så att du kan hitta något som passar just din stil. Köp dina jeans hos oss och uppdatera din garderob!

Snygga och bekväma jeans!

Letar du efter det perfekta paret jeans? Då har du kommit till rätt ställe! Vårt sortiment av jeans erbjuder ett brett utbud av stilar, passformer och tvättar som passar alla. Oavsett om du föredrar skinny, straight, bootcut eller boyfriend jeans, har vi något som passar din smak och kroppsform.

Det bästa med jeans är deras förmåga att passa alla kroppstyper och stilar. Du kan välja mellan olika passformer som skinny, straight, bootcut eller boyfriend för att hitta den perfekta looken för dig. Dessutom finns det en mängd olika tvättar och färger att välja mellan, vilket ger dig ännu mer valfrihet när det gäller att uttrycka din personlighet och stil.

Till vardag och fest

Oavsett om du bär dem till vardags, på jobbet eller vid speciella tillfällen, är jeans ett klassiskt val som aldrig går ur modet. Så addera ett par jeans till din garderob och skapa en mängd olika outfits med detta mångsidiga plagg. Du kommer snabbt att inse varför jeans är en favorit bland många modeentusiaster världen över.

Vårt sortiment inkluderar också olika färger och tvättar, från klassiskt blåa till trendiga svarta eller ljusa nyanser. Oavsett om du föredrar en avslappnad vardagslook eller en mer dressad outfit, kan du skapa en mängd olika stilar med våra jeans.

Så uppdatera din garderob med ett par jeans från oss och njut av tidlös stil, komfort och kvalitet. Utforska vårt sortiment online och hitta dina nya favoritjeans idag!

Letar du efter jeans så har du kommit till rätt, vi har ett brett sortiment av damjeans i många olika modeller, storlekar och färger. I vårt stora lager med damjeans hittar du jeans i mörk Denim och i ljus Denim, och vissa av dem med en något sliten look. Häftiga Cargojeans i en arme-grön nyans, shortcut jeans med bootcut, bootcutjeans med fransar, baggyjeans, stretchjeans, stretchjeans med resår i midjan, stretchjeans med pushup. Det finns svarta, rosa och vita jeans och ytterligare fler färger att välja bland. Det finns jeans med gylfknäppning, knappknäppning och jeans med resår och knytband i midjan. Du hittar jeans med utsvängda ben, stuprörsmodeller, jeans med något kortare benlängd och säckiga, bekväma baggyjeans. Det finns jeans från storlek 34, det vill säga extra small, till rymliga jeans i plussize  modeller som verkligen är ordentligt tilltagna i storlekarna. Jeans är väldigt slitstarka och håller otroligt länge vilket sparar både på miljön och plånboken. Dessutom blir ett par jeans bara skönare och skönare med tiden som går.