• 🌱 Fri klimatkompenserad frakt över 699:- (39kr)
✔ Snabb leverans 2-3 dagar ✔ Enkla returer -14 dagar returrätt

Skjortklänningar

En skjortklänning är ett bra tillskott i din garderob. Den är lätt att både klä upp och ner och passar vid många olika tillfällen. Vårt sortiment av skjortklänningar är brett och finns i många olika modeller, material och färger. Här hittar du en skjortklänning som du lätt kan matcha mot det du redan har i skohyllan eller garderoben. Välj mellan enfärgade och mönstrade skjortklänningar. Många av våra skjortklänningar är tillverkade av 100% Linne. Kombinera med stilrena accessoarer för att skapa ett elegant utseende, eller gå all in på detaljer för en mer trendig look. Oavsett vilken stil du väljer, är en skjortklänning ett säkert kort för att lyfta din outfit.

Skjortklänning

Långa eller korta Skjortklänningar

Här finns det mycket att välja mellan, både i modell och färg. Det är trendigt och snyggt och passar hela året. En lång modell i luftigt material som exempelvis linne passar perfekt på vår och sommar. En något kortare modell kan man bära under höst och vinter med ett par byxor eller leggings till. En lång skjortklänning med knappar kan med fördel bäras uppknäppt ovanpå ett par jeans och tröja.

Skjortklänning

En skjortklänning är så som namnet antyder, en klänning som påminner om en skjorta. En hög krage och ibland även bröstfickor. En skjortklänning kan vara enfärgad eller mönstrad. I olika material så som linne eller bomull. Vi har flera modeller av en klassisk skjortklänning. Köp din favorit redan idag.

Hållbara skjortklänningar i linne

Vi har i vårt sortiment lite extra många skjortklänningar i 100% linne. Materialet är mer hållbart, slitstarkt och blir snyggare med tiden.