• 🌱 Fri klimatkompenserad frakt över 699:- (39kr)
✔ Snabb leverans 2-3 dagar ✔ Enkla returer -14 dagar returrätt

En Slags Verklighet

www.enslagsverklighet.se

Vi är ett litet familjeföretag som brinner för snygga saker, god kundservice och e-handel med klimatansvar. Vi förstår såklart värdet av en fysisk butik men vi är helt övertygade om att det går att ge samma fina service på distans. Vi vill ge kunden en köpupplevelse som gör att man återkommer. För att göra detta behöver man såklart ha snygga grejer (vi kallar dom snyggsaker) men även en kundservice utöver det vanliga. Varje kontakt, beställning, paket och transport gör vi vårt absolut yttersta för! Våra kunder kan alltid vara trygga i att vi tar oss tid att ge bra information om varje produkt i webbutiken. Det finns många bilder, beskrivande texter och måttangivelser för att hjälpa dig som kund att lättare hitta rätt, vilket resulterar i att vi också minskar på onödiga returer som är kostsamma för miljön. Vi bedriver vår verksamhet i Ängelholm och har vårt lager och kontor på Verkstadsgatan 10, 262 71 Ängelholm. Vi har ingen butik men vill du komma förbi och hämta din beställning så går det fint. Välj "avhämtning" i kassan så bestämmer vi en tid efter det.Vårt miljöarbete

Vi värnar om miljön och försöker återanvända så mycket packmaterial sommöjligt. Därför är inte alltid t ex kartonger, som vi använder till den yttersta förpackningen, helt nya. Men de är ordentligt kontrollerade innan packning och skyddar ditt köp precis lika väl! Plastpåsarna som används är tillverkade av återvunnen plast och några är dessutom biologiskt nedbrytningsbara. Papperspåsarna är FSC-certifierade och klimatvänligt tillverkade och några är även klimatkompenserade. Vi försöker tydligt visa hur produkten ser ut genom beskrivande text, många bilder, mått mm för att minska risken för returer. Om du som kund kan använda dig av de verktyg vi erbjuder så ökar chansen att köpet blir lyckat och därmed blir det betydligt mindre miljöpåverkan från onödiga transporter!

Frakter

Alla våra frakter är klimatkompenserade. Vi väljer också de transportörer som aktivt arbetar för en bättre miljö

Förpackningar

Våra plastpåsar är tillverkade av återvunnet material. Vi återanvänder en del emballage till större paket.

Produkter

Vi försöker så tydligt som möjligt visa produkterna med beskrivande text, många bilder och mått för att du i lättare ska kunna beställa rätt modell och storlek.