• Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

En Slags Verklighet

www.enslagsverklighet.se

Vi är ett litet familjeföretag som brinner för snygga saker, god kundservice och e-handel med klimatansvar. Vi förstår såklart värdet av en fysisk butik men vi är helt övertygade om att det går att ge samma fina service på distans. Vi vill ge kunden en köpupplevelse som gör att man återkommer. För att göra detta behöver man såklart ha snygga grejer (vi kallar dom snyggsaker) men även en kundservice utöver det vanliga. Varje kontakt, beställning, paket och transport gör vi vårt absolut yttersta för! Våra kunder kan alltid vara trygga i att vi tar oss tid att ge bra information om varje produkt i webbutiken. Det finns många bilder, beskrivande texter och måttangivelser för att hjälpa dig som kund att lättare hitta rätt, vilket resulterar i att vi också minskar på onödiga returer som är kostsamma för miljön. Vi bedriver vår verksamhet i Ängelholm och har vårt lager och kontor på Verkstadsgatan 10, 262 71 Ängelholm. Vill du komma förbi och hämta din beställning så går det fint. Välj "avhämtning" i kassan så bestämmer vi en tid efter det.

Vårt miljöarbete

Vi värnar om miljön och försöker återanvända så mycket packmaterial som  möjligt. Därför är inte alltid t ex kartonger, som vi använder till den yttersta förpackningen, helt nya. Men de är ordentligt kontrollerade innan packning och skyddar ditt köp precis lika väl! Plastpåsarna som används är tillverkade av återvunnen plast och några är dessutom biologiskt nedbrytningsbara. Papperspåsarna är FSC-certifierade och klimatvänligt tillverkade och några är även klimatkompenserade. Pack-materialet (även tejp) är antingen återvunnet, ekologiskt eller miljövänligt tillverkat. Vi försöker tydligt visa hur produkten ser ut genom beskrivande text, många bilder, vidoes, mått mm för att minska risken för returer. Om du som kund använder dig av de verktyg vi erbjuder så ökar chansen betydligt att köpet blir lyckat och därmed blir det en mindre miljöpåverkan från onödiga retur-transporter!

Frakter

 Vi väljer de transportörer som aktivt arbetar för mindre klimatpåverkan. Som har ombud där man normalt har vägarna förbi så vi minimerar onödiga biltransporter för att hämta sitt paket uppstår. Våra leveranser med PostNord är svanenmärkta!

Förpackningar & Material

Vi köper in emballage och pack-material som är återvunna, ekologiska eller miljövänligt tillverkade. Vi återanvänder så mycket material som möjligt och resten källsorteras noggrant.

Produkter

Vi försöker tydligt visa produkterna med beskrivande text, många bilder, videos och mått för att du lättare ska kunna beställa rätt modell och storlek.  Genom detta så minskar vi eventuella returer och onödiga transporter.

Svanenmärkt leverans är ett leveransval som uppfyller stränga krav på klimatprestanda och hög energieffektivitet. Svanenmärkningen säkerställer: 

-Minskade klimatutsläpp genom stränga krav på energieffektivitet, förnybara drivmedel och eldrivna fordon.
-Anställningsvilkor i enligthet med kollektivavtal eller motsvarande.

Läs mer om svanenmärkning här