Sommarnyheter!   Klicka här!
  • Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Stajl Agenturer

Stajl Agenturer startades 2016 och är ett svenskt företag baserat i Mölndal. Stajl Agenturer har på kort tid blivit ett märke som passar kvinnor i alla åldrar. Det lyckade konceptet beror främst på väl genomtänkta och prisvärda plagg i god kvalitet som håller vad de lovar. Stajl Agenturers sortiment är trendriktigt och passar alla, lätta att kombinera med andra kläder och ger dig en bra bas i garderoben. I vårt utvalda sortiment av Stajl agenturer finner du jeans, mjuka byxor, toppar, linnen, blusar, klänningar och mycket mer. Produktionen av Stajl Agenturers kläder sker främst inom EU och urvalet av designen görs från Sverige. Stajl Agenturer står även bakom Bali-kollektionen (numera Coconut Milk by stajl) som är en mycket uppskattad och populär sommarfavorit för många. Varje vår släpper man en ny Bali-kollektion som ofta är så efterfrågad att den säljer slut omgående.

Stajl

Trendigt mode från Stajl agenturer på nätet

Vi är stolta återförsäljare av Stajl Agenturer som startades 2016. Stajl Agenturers kläder säljs i hela norden och har snabbt blivit ett efterfrågat varumärke på nätet. Stajl har lyckats slå igenom och attraherar kvinnor i alla ålderskategorier och kvinnor med vitt skilda stilar och behov. Det lyckade konceptet beror delvis på väl genomtänkta och prisvärda plagg i god kvalitet som håller vad de lovar.

För att sammanfatta Stajls sortiment med några korta meningar kan man säga att Stajl har kläderna för varje tillfälle i livet, vardag såväl som fest. Alltid trendriktiga plagg som passar flertalet kvinnor oavsett stil, ålder eller storlek. Stajl kläder är bekväma och avslappnade och har stora kombinationsmöjligheter samt är ofta tillverkade i behagliga material såsom bomull, linne och viskos det sistnämnda även extremt lättskött. Urvalet är stort då det går att välja allt från stickade tröjor, koftor och ponchos till snygga jeans och bekväma, stiliga eller avslappnande mjukisbyxor. Stajl har även klänningar, tunikor och blusar för alla säsonger och tillfällen året runt. Många är vi som fallit för Stajls sköna men dock alltid lika trendiga plagg. Stajl växer i takt med att fler och fler kunder har upptäckt att söker man det lilla extra och samtidigt det välfungerande plagget.

Du hittar även basplagg exempelvis jeans, mjukisbyxor, toppar och koftor för det vardagsnära bruket. Tittar man vidare i Stajls sortiment så finner man urläckra konstskinnsbyxor, tröjor i raw stil, lena och behagliga silkeskjolar i alltid lika attraktiva mönstret Leo, omlott klänningar, djärvt mönstrade kavajer, svala och behagliga kimonos

Att kunna använda ett plagg både länge och väl är något som Stajl står upp för, då samtliga plagg från Stajl är lätta att både klä upp och ned sig i beroende på hur kläderna matchas och vilka accessoarer som används vid just det tillfället.

En storsäljande modell som passar året runt från Stajl är den läckra skjortklänningen i sliten Denim som passar bra att ha lite uppknäppt tillsammans med ett par jeans och ett praktiskt baslinne inunder för kyligare dagar, lika snygg är den med uppkavlade ärmar och bara ben en varm sommardag.

Då vi som en av Stajl Agenturers återförsäljare stolt kan förmedla dessa underbara plagg vidare till dig som kund känner vi en djup tillfredställelse då vi vet att du med största sannolikhet kommer bli nöjd med ditt köp och att du kommer att återkomma och köpa fler plagg från Stajl. Hos oss finner du allt för att uppgradera din garderob, jeans, byxor, klänningar, blusar och många andra plagg från klädmärket Stajl.  

Stajl agenturer online

Att handla Stajl Agenturer online ska vara enkelt. Alla våra kläder från stajl är noggrant beskrivna och med alla paket medföljer alltid en retursedel ifall det inte passar.