Sommarnyheter!   Klicka här!
  • Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

En slags verklighet - en personlig butik online med utvalda Kläder, accessoarer och heminredning för dig och ditt hem. 

Vi har ett härligt och unikt sortiment av damkläder, inredningsdetaljer och accessoarer som passar till många oavsett stil och smak. Här hittar du nya favoriter som du vill använda länge och kompletterar det du redan har. Vi säljer varumärken från bland annat Sajl Agenturer, Ajlajk, Mix by heart, Saint Tropez, Majas Cottage, Watt & Veke. 

Brett sortiment av klänningar, byxor, jeans, tröjor, accessoarer och inredning

Vi strävar efter så få returer som möjligt och lägger därför ner mycket tid på att både fotografera och beskriva alla våra produkter med hur vi uppfattar storleken samt tar flera mått på kläderna. Genom detta gör vi vad vi kan för att påverka antalet transporter och göra en liten insats för vår miljö. Skulle det mot förmodan ändå bli fel så finns det alltid returetikett med i paket och du kan utan kostnad byta till en annan storlek. Motsvarar inte produkten dina förväntningar eller du helt enkelt inte vill ha den så kan du enkelt skicka tillbaka vara med samma returetikett mot en kostnad av 49kr.

För att säkerställa att du ska ha glädje av det du handlar av oss under lång tid framöver så är vi noga med att produkterna som säljs ska vara av god kvalitet. Att kunna använda ett plagg många gånger istället för endast några få gör även det skillnad för miljön då mindre av jordens resurser nyttjas och tillverkningen minskar. I vårt sortiment säljer vi både välkända och mindre välkända varumärken och allt vi köper in av våra leverantörer är noggrant utvalt. Vi säljer varumärken från bland annat Sajl Agenturer, Ajlajk, Mix by heart, Saint Tropez, Majas Cottage, Watt & Veke.

Vi har allt det du visste att du behöver men även det du inte hade en aning om att du behövde. Trendiga jeans, bekväma baggybyxor och sköna bomullsbyxor. Vi har Jeans och byxor i många olika utföranden, färger, mönster och storlekar. Tunikor, långskjortor, strikta blusar och chicka blusar. Långkjolar, knälånga kjolar och kortkortkjolar. Klänningar för fest, jobb, och vardag. Klänningar i batik och klänningar för den som vill sticka ut och glittra lite extra. Klännignar i manchester och klänningar för varma sommardagar. Toppar i alla färger och utföranden. Koftor, långa och korta, grov eller finstickade finns hos En Slags Verklighet liksom stickade tröjor i lika många skepnader.

Hos oss finner du även jackor, vantar, mössor, sjalar, halsdukar, tumvantar, fingervantar och torgvantar samt skinnhandskar för att värma dig extra de kalla månaderna på året.

Mode och inredning online ska vara enkelt

Vi brinner för e-handel och mode och lägger ner ett stort engagemang i vår verksamhet. Vi är övertygade om att det går att erbjuda samma service online som i en butik. Hos oss ska det vara enkelt att handla. Med bra information, bilder och säkra betalalternativ tillsammans med en pålitlig transportör vill vi göra köpupplevelsen till något som man gärna vill uppleva igen.  

Du som kund är utan tvekan den viktigaste personen för oss och vi vill med alla medel vi har få dig att känna dig nöjd med hela köpupplevelsen. Har du frågor eller funderingar på sortimentet, din order, din faktura eller vad det nu än kan vara så tveka inte att höra av dig. Maila oss på [email protected] besvarar vi dina frågor så snart vi bara kan alla helgfria vardagar.

Läs gärna våra omdömen på trustpilot så kan du själv bilda dig en uppfattning av vår genuina kärlek till våra kunder!