• Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Watt & Veke

Watt & Veke, grundat år 1998, har en klart definierad vision: att sprida ljus och skapa en ljusare vardag med hjälp av lampor som erbjuder mer än bara funktionell belysning. Med en imponerande erfarenhet av att skapa atmosfäriska miljöer genom ljusdesign, har vi satt vår prägel på inredningsvärlden. Deras lampor är mer än bara föremål; de är uttryck för din personlighet och stil. 

Watt & Veke är ett svenskt företag som har gjort sig känt för sin eleganta och stilfulla belysning samt inredningsdetaljer. Företaget grundades år 1998 och har sedan dess blivit en framstående aktör inom den nordiska inredningsbranschen.

Watt & Veke fokuserar på att skapa tidlösa och kvalitativa produkter som kombinerar modern design med en touch av klassisk skandinavisk enkelhet. Deras sortiment inkluderar lampor, ljusstakar, ljuskronor och andra inredningsdetaljer som har en unik förmåga att förhöja atmosfären i både hem och arbetsplatser.

Företaget strävar efter att använda miljövänliga material och tillverkningsprocesser, vilket gör att deras produkter inte bara är vackra utan också hållbara. Med en uppmärksamhet på detaljer och en passion för att skapa vackert ljus har Watt & Veke blivit ett namn som står för både kvalitet och stil inom svensk design. De fortsätter att vara en favorit bland dem som söker det lilla extra för att skapa en inbjudande och estetiskt tilltalande atmosfär i sina hem.