Sommarnyheter!   Klicka här!
  • Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Vi har inredning till ditt hem, glaslyktor, majalyktor led-ljus, ljusstakar och utomhusbelysning och mycket mer.

Det är ofta de små detaljerna i ett hem som gör det mysigt och trivsamt. Vi väljer ut produkter från flera leverantörer som ska passa bra till många hem. Som exempel har vi flera varianter av ljuskällor. Allt från julgransbelysning både för inom och utomhusbruk till doftljus som sprider den ljuvligaste arom i hela ditt hem. Trendiga lampor till bordet, till fönstret både att placera och att hänga upp som fyller sin funktion samtidigt som små ljuskällor här och var i rummet ger en mysig och ombonad känsla. Ljushållare, ljuslyktor och ljusstakar i olika utförande, material, former och färger, du kommer hitta dina favoriter när du går igenom vad vår butik erbjuder. Ledljus finns också för både utom och inomhusbruk och är väldigt praktiska då de har en inbyggd timer så ljusen brinner i sex timmar och är sedan släckta de återstående arton timmarna av dygnet. Vi har ett stort sortiment med stora, mellanstora och små blockljus, vackra kronljus och mysiga värmeljus. Alla ljusen flammar väldigt naturtroget med sin varmvita färg och ljusen som är till för inomhusbruk har en vaxad yta så de upplevs väldigt äkta. När advent står för dörren finns det vackra stjärnor till ditt fönste. De är gjorda i tjockt papper med väldigt fin kvalitet och varje adventsstjärna är vikt för hand, de är helt underbara och man vill helst inte plocka ned dem igen. Vi tillhandahåller även elkabel som går bra att använda till stjärnorna och takupphängningsanordning till de stilrena taklamporna. Till utemiljön finns det mycket att välja på, solcellslampor, lyktor att hänga i träd, lyktor till trappan, till bordet, ja du kan lysa upp hela din trädgård eller balkong med dessa vackra ljuskällor.

En av våra leverantörer, Majas Cottage är en stor bidragsgivare till Barncancerfonden. Det är en stor och fin sak att vara med och stötta tycker vi, för varje krona gör skillnad i kampen mot barncancer.

Till morgonkaffet finns läckert designade muggar och snygga underlägg om du vill skydda ditt bord. Eleganta smörknivar och tjusiga äggkoppar är pricken över i:et vid en välsmakande helgfrukost. Är du teälskare? Muggarna passar lika bra till denna njutningsfyllda dryck, du kan även hitta en riktigt snygg tekanna. Till de minsta barnen finns ett matset som är gjort av bambufiber som är ett bra miljövänligt alternativ till plast. Setet är tåligt och väldigt lätt och är en perfekt gåva vid dop eller namngivningsdagen. I vårt sortiment finner du fler köksartiklar, ett grytunderlägg som blir en prydnad i sig då det inte används för ändamålet utan är uppställt mot kaklet. Skärbrädor, brickor, kökshanddukar, servetter, servettringar allt noga utvalt då vi tänker att de produkter vi säljer ska passa till olika stilar. Det finns inga rätt och fel utan vi tror på att ha sin egen stil och våga mixa och matcha sig fram till det som får en att känna harmoni hemma.