Sommarnyheter!   Klicka här!
  • Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Majas lyktor

Majas cottage är ett fantastiskt företag på många sätt. De har fin heminredning som tilltalar de flesta människor men utöver det gör de så många goda insatser genom donationer både till organisationer och forskning. Det Majas Cottage är allra mest kända för är de helt oemotståndliga och unika Majas lyktor. Majas lyktor säljs till förmån för Barncancerfonden och av all försäljning av Majas lyktor går oavkortat tio procent av företagets vinst till Barncancerfonden. Så varje gång du köper en lykta från Majas Cottage får du inte det bara mysigt och hemtrevligt i hemmets lugna vrår utan gör en viktig insats för att rädda varje barn som har eller kommer att drabbas av barncancer.

Maja lyktor

Majas cottage är ett fantastiskt företag på många sätt.


De har fin heminredning som tilltalar de flesta människor men utöver det gör de så många goda insatser genom donationer både till organisationer och forskning. Det Majas Cottage är allra mest kända för är de helt oemotståndliga och unika Majas lyktor. Majas lyktor säljs till förmån för Barncancerfonden och av all försäljning av Majas lyktor går oavkortat tio procent av företagets vinst till Barncancerfonden. Så varje gång du köper en lykta från Majas Cottage får du inte det bara mysigt och hemtrevligt i hemmets lugna vrår utan gör en viktig insats för att rädda varje barn som har eller kommer att drabbas av barncancer.

Majas lyktor för livet
En tänd lykta kan förmedla så mycket känslor, ge lugn och harmoni, en lykta från Majas cottage förmedlar så mycket mer än det. Varje lykta bär med sig ett budskap till mottagaren, till dig själv eller till den du vill förära den fina lyktan. Majas lyktor är de perfekta gåvorna till födelsedagar, middagsbjudning, eller när man bara vill visa någon uppskattning. Den som får en majas lykta kommer bli så glad, dels för att du tänkt på hen, dels för att lyktan är så fin men framför allt att lyktan har sålts till förmån för Barncancerfonden. Vi vill ju alla vara med och stötta och bidra för att varenda unge ska bli frisk och överleva sin barncancer och därför är vi stolta återförsäljare av Majas cottages lyktor och hoppas att du ska bli en stolt ägare till en av dessa underbara, fina och livgivande lyktor. Vi vill liksom Majas cottage bidra till att Barncancerfonden får mer pengar till sin forskning om barncancer så att varenda unge ska få leva och vara frisk.   

Vi har flera lyktor med kloka och tänkvärda budskap i vårt sortiment som säljs till bland annat förmån av Kim Walls minne e. Lyktan representerar och hedrar deras driv och mod inom jounalistiken och vid ett köp bidrar du till Kim Wall memorial fund.

En annan lykta bär budskapet Uppskattad och värdefull, vem blir inte glad av en sådan gåva? Alla vill väl känna sig uppskattade och värdefulla och att få det på pränt i gåva av någon som står en kär är väl en av de finaste materiella gåvor man kan ge och få. Den finaste av alla gåvor är dock ändå ditt bidrag till Barncancerfonden som så väl behöver varje krona för att bota och rädda det finaste vi har, barnen och framtiden! En lykta med texten sinnesro känns som en gåva som är lika fin att ge sig själv som att ge bort till någon när och kär. I fräscha färger och med olika texter finns det lyktor med budskapen Relax, Enjoy eller Breath, något som de flesta av oss säkert behöver ta till oss i vårt uppskruvade tempo och fartfyllda samhälle. En annan helt oemotståndligt vacker lykta är Maja cottages lilla glas lykta Vardagsmys, det är något vi alla kan skriva under på att vi behöver. Mer vardagsmys åt folket! Och vad är mysigare än att tända en ljuslykta, följa lågans dans och sjunka in i ett drömlikt, meditativt tillstånd efter en lång dag med massor av upplevelser och intryck.