Sommarnyheter!   Klicka här!
  • Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Ajlajk

Ajlajks grundare Leena och Tommy Mellberg driver sedan 2010 det välrenommerade klädföretaget tillsammans med barnen och deras respektive. Ett riktigt familjeföretag med andra ord. Ajlajk präglas av en familjär och personlig stämning, och för alla inom företaget så är det mer en livsstil än bara ett jobb. Ajlajk har en nära relation med fabrikerna, som tillverkar plaggen och förhållandena där är lika viktiga som klädernas kvalitet. Man lägger stor vikt vid att kläderna ska hålla en hög kvalitet och man väljer nogsamt ut materialen. Kläderna ska vara mjuka och sköna att bära och hålla i många år. Vi är stolta återförsäljare av Ajlajk otroligt fina kläder och precis som Leena och Tommy värdesätter även vi att de är engagerade i arbetsmiljön för fabriksarbetarna och uppskattar den höga kvaliteten plaggen är av. I vårt utvalda sortiment av Ajlajk kläder hittar du olika varianter av hoodies, t-shirts, sweatshirts, blusar, skjortor, klänningar och sweatshirtbyxor. Tillsammans är de plaggen väldigt lätta att matcha och mixa mellan för att skapa flera olika outfits med enbart ett fåtal plagg.

Ajlajk

Ajlajk - Kläder & accessoarer


Hos oss hittar du utvalda favoriter från Ajlajk, både kläder och accessoarer som passar kvinnor i alla åldrar med olika tycke och smak.
Ajlajk har många plagg i sweatshirt material som är otroligt bekväma att bära samtidigt som de antyder en presentabel och vårdad klädsel. Det är väldigt lätt att kombinera olika plagg från Ajlajk stora, välfyllda sortiment då allt är väl genomtänkt.
Ekologiska plagg finns också i Ajlajk sortiment såklart! Med kläder från Ajlajk kan du klä dig både för fest och vardag när du väljer och vrakar bland Ajlajks attraktiva utbud. Färger, detaljer och material smälter samman och gör att du ser lika presentabel eller cool ut oavsett vilken smakriktning du väljer av vår kollektion från Ajlajk.
På många av deras kläder och accessoarer hittar du deras specifika och uppskattade signum, ett litet diskret coin där det står Ajlajk med fina bokstäver. I vårt sortiment har vi vackra smycken från Ajlajk, såsom halsband och armband som med fördel även kan bäras som vristlänk. De är fullständigt ljuvliga i sitt utförande med vackra, matta träpärlor, snäckor och snitsiga små tofsar och passar fantastiskt bra till sommaroutfiten.
Bland accessoarer hittar du fina tygväskor med Ajlajk print i trendiga färger och givetvis det lilla coinet i sidan. De finns i olika storlekar som passar bra till olika tillfällen, den stora varianten för en dag på stranden och den mindre för små inköp i stan.
Fina och vackra klänningar och långkjolar som drar blickfånget till sig finns det flera varianter av hos oss, varav många är från klädmärket Ajlajk. Härligt blommönstrade långkjolar eller byxkjolar att bli glad av.
Det finns även många ovandelar såsom blusar, skjortor och toppar att kombinera med till dessa färgglada kreationer. Ajlajk är ett uppskattat klädmärke av många kvinnor och har du väl prövat ett plagg därifrån kommer du garanterat att falla pladask för dessa extremt sköna, mjuka och bekväma kvalitetskläder som är mycket prisvärda.
Då kvaliteten är hög kommer du att kunna använda dina kläder från Ajlajk under lång tid framöver. Ett stort plus är då plaggen är lätta att kombinera över säsong för då kan du enkelt återkomma och komplettera till dina favoritplagg hos oss. Vi fyller ständigt på våra lager av dessa inspirerande, trendiga kläder från AJLAJK och tror att du ska hitta både en och flera favoriter hos oss att trivas och må väl i under lång tid framöver