• Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Majas Cottage

Många av Majas cottage heminredningsartiklar bär enkla men tänkvärda budskap som går rakt in i hjärtat. Lyktor med budskap var det som gällde från början och de såldes och säljs till förmån för Barncancerfonden som är ett av många projekt de stöttar och bidrar till. För att citera grundarnas egna ord, ”Lyktor som lyser upp vår tillvaro rent fysiskt men även hjälper till att lysa upp hopp i kampen mot cancer”. Fina ord som visar på ett genuint engagemang vilket är en enormt värdefull egenskap. Några av alla de projekt Majas cottage är med och donerar till finns för att nämna några, Suicide Zero, Unizon och Kim Walls Memorial Fund. Visionen är att vara en inspierande plattform för alla som älskar heminredning. Välbefinnande & mys är den röda tråden genom allt!

Majas cottage

Majas Cottage - Inspirerande heminredning


Att sammanfatta grundarna Petras och Pierres företag Majas cottage är lätt, det behövs endast ett ord och det stavas ENGAGEMANG!
De är duktiga på heminredning och hade båda två stor kunskap med sig inom området innan de startade upp Majas cottage som tillika är uppkallad efter deras dotter Maja. De har ett stort sortiment av heminredning och satsar mycket på att bygga serier så att du som kund ska kunna sätta ihop dina egna presenter efter tycke och smak. En av deras stora specialiteter är årets alla högtider som de går all in för, detta återfinns i vårt sortiment av heminredning från Majas cottage vid till exempel jul och påsktid.
Varje lykta bär ett budskap som mottagaren eller du själv kan ta till dig och kanske ha som en devis genom livets skiftningar. Oavsett vad eller varför du väljer en lykta från Majas cottage så gör du alltid en god insats då du köper en lykta från Majas cottage då tio procent av inköpsvärdet oavkortat går till Barncancerfonden. Det är en värdefull och god gärning samtidigt som du får njuta av en mycket stilfull och dekorativ lykta i ditt hem.
En lykta från Majas cottage är så otroligt lättplacerad i hemmet då den är neutral och diskret i både färg och utformning. Som komplement till lyktorna finns en stor modell av värmeljus som har en brinntid på upp till tjugo timmar och även dessa genererar i ett bidrag till Barncancerfonden.
Tändsticksaskarna är ett fint komplement till de vackra Maja lyktorna men är också dekorativa i sin egen enkelhet. Disktrasor, servetter, tygkassar är ytterligare produkter med de tryckta budskapen på, de är alla lika fina och användbara i din vardag eller för att ge bort som en gåva till någon du håller av. Tygkassar är som lyktor, man kan knappast få för många. Ett par stycken i bilen eller cykelkorgen, en i väskan, en till jobbet, en för biblioteksböckerna… ja du ser själv. Och en tygkasse med ett budskap som går in kan leda till ett samtal med en främling som sedan blir en vän och då kommer vi oavkortat in på en kaffetår.
Vi har det perfekta present sortimentet av Majas cottages fantastiska utbud. Du hittar mycket artiklar i keramik, en gedigen tekanna och snygga, greppvänliga temuggar i samma serie, som för övrigt går lika bra att använda som kaffemuggar om du föredrar det. Behöver du skedar till muggarna har vi jättefina träskedar tillverkade i acasiaträ med mandalamönster som matchar muggarna.
I samma serie hittar du söta små glöggmuggar och då kan du med fördel använda tekannan som glöggkanna istället. Vackra underlägg till muggarna i samma smakfulla och diskreta färg och mandalamönstrade som allt det övriga i servisen. En storsäljare är ljushållaren som är en sittande Buddha med korslagda ben, väldigt dekorativ och en snygg inredningsdetalj även då inte värmeljuset är tänt.
Att förmedla Maja cottages underbara heminredning vidare är en ära för oss då vi delar Petras och Pierres engagemang i att förmedla vackra och hållbara ting för att sprida glädje och hemtrevnad till varje hem. Att de sedan är med och bidrar genom försäljningen till Barncancerfonden och även stöttar andra minst lika viktiga organisationer som Barncancerfonden med donationer, det gör konceptet att handla en Maja lykta att lysa upp i mörkret med ännu bättre.