Sommarnyheter!   Klicka här!
  • Fri svanenmärkt frakt över 699kr (39kr)
Snabb leverans 2-3 dagar Enkla returer -14 dagar returrätt

Reunion Home

Hos En Slags Verklighet hittar du främst damkläder som sköna tröjor, sjalar & byxor från Reunion Home

Reunion Home designar, tillverkar och importerar produkter som har en förlängd tanke. De arbetar med Orienten som Marocko och Indien och även Europa. Deras arbete genomsyras av återvinningstankar, att använd lokala, traditionella material på ett nytt sätt. De arbetar ofta med olika projekt som försörjer kvinnor och familjer i utsatta delar av världen. Att få handla med dessa duktiga hantverkare och flitiga familjer och samtidigt få ta del av hantverkens skönhet i vår del av världen.


Reunion Home love & light theraphy collection


I Orienten arbetar Reunion med lokala producenter som producerar giftfri textil med färger som inte fördärvar hela vattendrag och byar. Som inte berövar barnen sin viktiga skolgång och som får rätt betalt för sitt hantverk. Och som framför allt får den tid de behöver för att kunna producera utan stress från västvärlden.

De arbetar alltid alltid med små familjeföretag som kan hantverket sedan hundratals år och som vet vad som krävs av en handduk, en filt, en vacker kudde. Produkterna skall tåla rörelserna i ett hem, de skall tåla många tvättar, de skall bli vackrare ju mer man använder dem.